Stjernerne på slottet

Sammen med Janus Bakrawi, Lisbeth Dahl, Joachim Boldsen og Ibi Støving, har jeg tilbragt en lille uge på et slot i Toscana.

football

Det var fantastisk sjovt, og efterhånden som dagene gik og trætheden satte ind, blev vi deltagere mere og mere hudløse. Det fik tankerne i retning af klassisk teambuilding eller en optagelsesprøve til jægersoldat. For lidt søvn: så viser det sig hvem du er. Jeg tror ikke, det var noget produktionsholdet bevidst havde spekuleret i, men det gjorde bestemt ikke programmerne dårligere.

 

Joakim viste sig at være et udpræget konkurrencemenneske der konkurrerer i en grad så selv “blodtype” er noget der afføder en vinder (Joachim) og en taber (mig).

Jeg fortæller blandt andet om hvordan trusler og frygt har påvirket mig og min familie, og hvordan jeg har lært at håndtere det, så det ikke længere påvirker mig som tidligere. Programmet kan findes på TV2-play.

FOTO: Henrik Kloch/TV 2