Foredrag

Foredraget: “Bag om Operation X”

Morten Spiegelhauer, frontfigur på TV2 programmet Operation X, har gennem snart 20 år gennemført flere hundrede konfrontationer med alt fra hundehandlere og hårde kriminelle til direktører og ministre. Han har måttet mobilisere sit personlige mod hver gang, og han har efterhånden en vis øvelse i at bevare fokus under pres. Det har han i den grad brug for.
For Morten har ofte været nødt til at overskride sine egne grænser i forbindelse med arbejdet på Operation X. Og desværre er det også gået ud over privatlivet. Han har skulle forholde sig til dødstrusler og har i en periode måttet gå under jorden med familien. Men det har ikke afholdt ham fra at fortsætte som vært på det afslørende tv-program. Morten Spiegelhauer gennem årene samlet en række værktøjer og konkrete strategier sammen, som hjælper ham med at træde over ubehagelige grænser men også hjælper ham med at bevare det gode humør og sin store glæde ved det undersøgende journalistiske arbejde.

Hør Spiegelhauers personlige historie og få et godt grin når han åbner sit personlige videoarkiv og præsenterer highlights fra snart 20 år i prime time på TV2.

Modige beslutninger er et fundament…
– Kend dine værdier – giv slip på frygten – træf de rigtige beslutninger.

Foredrag kan bookes ved kontakt til Morten Spiegelhauer, hvor du også kan få svar på eventuelle spørgsmål.