Nye programmer på vej

Dokumentar om plastik og nye afsløringer i Operation X

Jeg har længe tænkt: hvad nytter det at jeg sorterer mit plastik-affald, når jeg samtidig kan se tonsvis af plastik flyde direkte ud i havet i andre dele af verden. Hvad nytter vores indsats her, i lille Danmark? Derfor var det med noget skepsis at jeg satte mig for at undersøge, hvad der er op og ned i plastikproblematikken set med danske øjne. Hvor kan vores indsats gøre en forskel for planeten? Hvor meget plastik indtager vi gennem vores fødevarer og gennem luften vi indånder? Og vigtigst: Kan plastik udgøre en fare for vores, og vores børns, sundhed? Vi er ved at lægge sidste hånd på programmerne.

Samtidig har jeg arbejdet længe med nye Operation X afsløringer som også vil blive sendt snart. Vi har fulgt sporet på nogle af de mest udspekulerede svindlere jeg er stødt på. De har bestemt ikke haft lyst til at komme i fjernsynet, men det er de ikke alene om at bestemme!