Morten Spiegelhauer

Morten Spiegelhauer blev uddannet som journalist 1997 og siden har beskæftiget sig med radio og tv.

Han har lavet ungdoms tv på DR2, og en lang række radioudsendelser på både DR’s P1 og P3. Han var en af hovedkræfterne bag udviklingen af nyhedskonceptet P3 nyheder som afløste radioavisen på P3, Her optrådte han også som nyhedsvært, indtil han i 2004 valgte at sige ja til jobbet som vært på dokumentarprogrammet Operation X. De seneste år har han fungeret som vært på en række andre dokumentarprogrammer på TV2 – ligesom han har stået i front for programmet “Spiegelhauer i forbrugernes tjeneste”.

Personligt mod!

Morten har gennem årene på ikke været bange for at bruge sig selv på TV. Han har optrådt som tyk, clairvoyant, patient, kriminel, kvinde, vandhane importør og så videre. Morten fortsætter som vært på Operation X i 2018 og vil samtidig være vært på en række andre dokumentar udsendelser til TV2.

Morten Spiegelhauer er lidt konfliktsky, men har alligevel konfronteret flere hundrede potentielt uforudsigelige eksistenser, og har måtte mobilisere modet hver gang. Gennem sit virke har Morten lært sig konkrete strategier og værktøjer, som han gerne deler ud af.