Foredrag

Morten Spiegelhauer, frontfigur på TV2 programmet Operation X, har de sidste 14 år gennemført flere hundrede konfrontationer med alt fra hundehandlere og hårde kriminelle til direktører og ministre. Han har måttet mobilisere sit personlige mod hver gang, og han har efterhånden en vis øvelse i at bevare fokus under pres. Det har han i den grad brug for.
For Morten har ofte været nødt til at overskride sine egne grænser i forbindelse med arbejdet på Operation X. Og desværre er det også gået ud over privatlivet. Han har skulle forholde sig til dødstrusler og har i en periode måttet gå under jorden med familien. Men det har ikke afholdt ham fra at fortsætte som vært på det afslørende tv-program. Morten Spiegelhauer gennem årene samlet en række værktøjer og konkrete strategier sammen, som hjælper ham med at træde over ubehagelige grænser men også hjælper ham med at bevare det gode humør og sin store glæde ved det undersøgende journalistiske arbejde.

Hør Spiegelhauers personlige historie og få et godt grin når han åbner sit personlige videoarkiv og præsenterer highlights fra 14 år i prime time på TV2.

Modige beslutninger er et fundament…
– Giv slip på frygten og træf de rigtige beslutninger. Modige beslutninger er fundamentet for at håndtere vanskelige situationer i livet, uanset om det er i privatlivet eller i jobbet. Jo højere ambitioner du har, jo større er risikoen for at din beslutning får store konsekvenser, uanset om du fejler eller om du har succes. Det kan medføre nervøsitet eller decideret frygt hos både medarbejdere og ledere. Slipper du frygten vil du skabe et godt fundament for at kunne arbejde helhjertet mod dine mål. I dette foredrag giver Morten Spiegelhauer et indblik i hvilke enkle teknikker der virker for ham, når han skal overvinde den modstand der uundgåeligt dukker op, når man sætter sig ekstraordinære høje mål.

Hans Florine og jeg på en portaledge, 350 meter oppe ad El Capitan

Morten vil i 2018 afslutte et eksperiment, der har varet et år. Gennem sin store passion for klippeklatring har han undersøgt på egen krop, hvor dygtig man kan blive til kunsten at slippe frygten på klipperne, og hvordan det vil afspejle sig i arbejds- og privatlivet. Morten har samarbejdet med internationale coaches og førende klatre-trænere og benyttet sig af teknikker fra elitesportens verden. Morten fortæller åbenhjertigt om metoderne han har brugt, til at slippe den irrationelle frygt, og om rejsen der endte med at vare mere end et år på grund af en uforudset ulykke.

Foredrag og workshop kan bookes ved kontakt til Morten Spiegelhauer, hvor du også kan få svar på eventuelle spørgsmål.